2 Haziran 2017 Cuma

YUMURTA GÜLLACI

HAMURU İÇİN
• Tüm hamur malzemelerini bir kapta çırpın.
• 200 g un
• Yapışmaz bir tavayı Komili zeytinyağı ile hafifçe yağlayın.
• 250 ml süt
• 1 yemek kaşığı toz şeker
• Hazır olan hamuru yarım kepçe olacak şekilde tavada önlü arkalı incecik pişirin.
• Bir fiske kaya tuzu
• Kızartmak için Komili natürel sızma zeytinyağı
• Tüm hamura bu işlemi yapın.
• Hazır olan bu hamurlara şekerli badem karışımı yayıp rulo halinde sarın.

İÇİ İÇİN
• Bu rulo halindeki güllaçları birkaç parçaya bölüp servis tabağına yerleştirin.
• 1 su bardağı kıyılmış badem içi
• 1 su bardağı şeker
• Üzerine gül suyu serpiştirerek servis edin.

ÜZERİ İÇİN
• Gül suyu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder